site de prezentare

Site de prezentare Webmoon.ro

Site de prezentare by webmOOn.ro

Iti doresti un site de prezentare nou nout? Vrei sa faci un upgrade? Citeste mai departe articolul ­čÖé

Unde afla mai multe detalii despre tine noii clienti?

Sa spunem ca ai o firma mica, ce vinde doar pe facebook sau doar intrun magazin offline si vrei sa treci la urmatorul nivel…

Pe langa partea de promovare si marketing pe facebook  un site bine realizat ar creste increderea clientilor, care sunt din ce in ce mai suspiciosi cand vine vorba de cumparaturile online si mai ales de cuparaturile facute pe facebook si cauta si cauta informatii pana afla daca esti un vanzator de incredere sau nu si abia apoi va plasa comanda.

Un client bun este acela care cumpara de mai multe ori. 

In aceasta pagina iti povestim putin despre site-urile de prezentare, care sunt cele mai indicate atunci cand vanzarile merg foarte bine in mediul offline si pe  facebook si ai nevoie doar de mai multe detalii pe care clientii le pot gasi mai usor intrun singur loc si cu butoanele potrivite la indemana.

De ce am nevoie de un site de prezentare?

Ai nevoie de un site de prezentare pentru a avea acces la o adresa de email profesionala, personalizata cu numele domeniului (de ex: contact@webmoon.ro) care este mult mai bine vazuta de clienti decat @oricemail.ro. Alt motiv ar fi acela ca poti implementa foarte usor localizarea afacerii tale pe google maps, iar clientii tai te vor gasi mai usor, totodata poti posta un program si numere de contact la indemana.

Poti usor usor sa faci campanii de abonare pentru clienti (mare grija la politicile referitoare la spamuri si alte chestii de genul), iti poti descrie mai bine domeniul de activitate, poti sa-ti tii la curent clientii cu cele mai noi servicii sau produse.

Lista cu beneficii poate continua.

Avantaje creare site de prezentare webmoon.ro

Ai un proiect nou?
Iti putem veni in ajutor? Poti lasa mesajul tau in formularul de mai jos.
Scroll to Top
Ai nevoie de ajutor? Suntem online! Scrie-ne
Te rog accepta  privacy policy inainte de a incepe discutia cu noi.