site pentru hoteluri sau pensiuni

Site pentru hoteluri sau pensiuni

site pentru hoteluri sau pensiuni

Site pentru hoteluri sau pensiuni

Ai inceput o afacere in domeniul turistic?

Peste 75% din clienti cauta oferte  de cazare pe internet. Tu esti aici? Daca citesti asta o citesti pentru ca si noi am ales sa fim si online, chiar daca offline ne mergea foarte bine.

Te gandesti sa iti faci propriul site pentru a ajunge la capacitate maxima de cazare? Daca „DA” atunci esti pe drumul cel bun. Iata in continuare cate lucruri pe care ai putea sa le faci pentru un viitor prosper.

Te-ai saturat sa platesti comisione si clientii sa nu mai apara?

Iti doresti costuri mai mici? ADMINISTREAZATI SINGUR SITEUL. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa investesti in reclame, dar macar acolo alegi tu pe ce dai banii, fiind foarte multe variante de targetare client, dar aici este alta discutie 🙂

Site pentru pensiuni 

O pensiune nu inseamna neaparat la fel de multe camere ca la hotel, de obicei cine alege o cazare la pensiune alege un loc primitor, unde sa se simta  in largul lui. 

Cum il faci sa aleaga pensiunea ta?

Ii prezinti in detaliu punctele tale forte si cele mai apreciate lucruri din pensiune sau din curte. Poti face asta, adica poti oferi toate detaliile gratuit pe site-ul tau.

Site pentru hoteluri
Ce spui, merita Hotelul sau Pensiunea ta un site?

Noi spunem ca DA. Citeste in continuare beneficiile de care poti avea parte intro eventuala colaborare 🙂
Mai jos iti prezentam un scurt grafic al unui prieten din Vatra Dornei, dupa ce a optat pentru crearea unui site de prezentare si a investit foarte putini bani in promovarea targhetata de pe facebook.
P.s Webdesignul la vremea aceea era doar o pasiune pentru noi.

Site pentru pensiuni

A se intelege ca a avea un site nu inseamna neaparat si apeluri telefonice care nu mai inceteaza. Poate fi acesta rezultatul cu continut unic, servicii de calitate, prezenta in online prin diverse campanii, optimizare seo, dar detaliile acestea le putem discuta telefonic sau intro intalnire. Site-ul in sinea lui este o reprezentare a bunului sau serviciului tau.

Daca esti curios cum functioneaza marketingul si daca vrei un site bine structurat, optimizat si cu un design unic gasesti datele noastre de contact aici.

Scroll to Top
Ai nevoie de ajutor? Suntem online! Scrie-ne
Te rog accepta  privacy policy inainte de a incepe discutia cu noi.